Breaking News

Pendapat anda tentang segmen 2 hari ni,,

Saya nak tahu pendapat anda tentang segmen ni,sebab ada peserta yang tak sempat join tadi,Berbaloi tak hadiah dia?Apa yang korang nak melalui segmen ni?adakah topup?edit blog?free header?sebab segmen ni hanya untuk dua hari sahaja,hadiah pun tak gempak sangat,



Tapi saya berterima kasih pada peserta yang join tadi,lelaki pun ada join juga,Tolong bagi kerjasama ye,agar saya boleh buat segmen camni lagi

11 comments:

butterfly said...

wlpn benda tk seberapa..tp bile dpt free..de jd mcm sgt besar harganye..hehe..

terutama org cm sy! oopsss...tkleh ceramah lebih2...hehe

therosputih said...

hadiah tu seberapa ke tak seberapa ke takdelah jadik isu mana...lagi best kalau dapat buat segmen macam ni lagi dari masa ke semasa...best jugak...

tang hadiah tu, buat macam ni bagus jugak, terus boleh bagi hadiahnya, tak payah tunggu lelama...

pss...bila nak buat segmen lagi? ekekeke

SyeeraFera said...

link blog saya takda pun even sy join dari semalam lagi. sekian

♕tashyra said...

link blog saya tak ada , tapi saya join segmen ni semalam.

Izza Sakura said...

tashyra dgn syeerafera dah updated da

✿A I N A A✿ said...

huishhh ada buat segmen ke??? laaaa ena tak sempat nak terjah.. hurmm

ina said...

segmen mcm ni ok..hadiah dia pun ok..segmen mcm ni bgs sbb xla lama sgt kn org tggu...ina harap izza buat segmen mcm ni lg ye...

permatabiru said...

saya suka join segmen macam nie..masa yang tak panjang..sbb kadang2 dah terlupa entry2 yang lama..sekali terlupa nak BW rakan-rakan yg join segmen yang sama kn..sekian..my opinion..hehe

mailey jayley said...

best sgt2 ! walaupun sekejap tp berbaloi sebab dpt terjah blog kwn2 yg join . . dpt hadiah @ x , itu blkg citer la . . yg penting kte dpt knal dgn kwn2 baru ! Btw, TQ bg hadiah ! :)

Dianaa said...

FD tak sempat nak join :(

NIA SI DRUMSTICK said...

aaa..nia xsempat nk terjah sni lg pon..segmen dah habes..huhu

Designed By Izzasakura