Breaking News

Safi,Rahsia kulit sempurna

Selamat petang semua,hari ni nak berkongsi tentang produk safi yang tidak  kurang juga menjadi rebutan para wanita di luar sana,harga  jimat dan berpatutan semestinya halal dan yang paling utama amat berkesan bagi si gadis yang inginkan kulit ibarat sehalus kulit bayi ,tanpa sebarang cela,

Safi Pelembap sari pokok lidah buaya(aloevera) terbukti berkesan apabila saya menggunakannya,Jangan terperanjat bahawa harga produk safi ini jauh lebih murah dari produk di luar sana,malah sangat berkesan,



         Saya juga baru beberapa bulan menggunakan safi ,terdetik di hati untuk mencuba produk safi disebabkan ramai wanita mengakui keberkesannya,malah safi ini juga sesuai untuk wajah yang menghadapi masalah jerawat ataupun berminyak ,

Perubahan demi perubahan berlaku  terhadap wajah saya ibarat kulit saya telah dilahirkan semula setelah menggunakan safi,kakak sendiri pun telah menegur perubahan wajah saya yang kelihatan bersinar,rahsianya mestilah safi,selamat dan suci,

Oh ya,bagi sesiapa yang melakukan kerja di hadapan komputer,jangan lupa oleskan krim atau pelembap di wajah anda kerana cahaya dari skrin  komputer juga ibarat seperti sinaran uv dari cahaya matahari yang tentunya akan merosakkan wajah anda bukan?

Testimoni produk safi,lihat di bawah

sebelum
                                                                   
                                                                   selepas
Tanpa sebarang edit atau make up dan yang seangkatan dengannya,

Maaf gambar tidak dipaparkan sepenuhnya atas dasar privasi,

4 comments:

✿A I N A A✿ said...

jelesnyaaa org boleh pakai safi ni.. merata tempat org cakap elok safi ni, tapi bila ena try gila berlambak naik jerawat.. terpaksa pakai tia semula.. dah la mahal.. menci!

Mrs Velentine said...

sama mcm Ena MV pun x le pakai safi last2 pakai PMC + sabun beras

Eazy Izzuddin said...

salam singgah ...
nice
:D

butterfly said...

eh. dr coklat jd putih..hehe

Designed By Izzasakura