Breaking News

Portfolio header

Selamat petang semua,hari ni kita sajikan mata korang dengan header yang pernah saya buat,kalau nak tempah ,boleh je,kalau berkenan la,boleh inform kat fb fanpage saya ok,ataupun boleh add saya di facebook saya,

Photoshop

Photoshop

Header hasil photoscape 
Photoshop

Header untuk Mai
             

KAK NURUL



simple header  with cupcake

Blog permata biru*(teringat lagu Ella)hehe
Ok tu je header2 yang pernah saya design dari awal blogging guna photoscape sampailah dapat photoshop ni,sesungguhnya saya ni budak baru belajar,banyak lagi saya kena belajar tentang photoshop,edit code?malas la ,hehe,sila lah menjamu mata dengan header yang tak seberapa cantik ni,

3 comments:

✿A I N A A✿ said...

hehehe... header yang maz design untuk ena, tak letak sekali.. cantik tau, cuma ena xleh nk letak skrg ni.. blog jadi berat, tambah2 ada ping blog tu... huaaaaaaaaaaaaaaaa

evangelistaNiL said...

satu header berapa ?

Izza Sakura said...

1 dlm 5get je,byr gne tpup.

Designed By Izzasakura