Breaking News

Review blog

Selamat malam semua,penatnya edit blog,penat pun tak habis lagi,cepat-cepat update nanti kot2 terlupa pula,seperti yang dijanjikan masa segmen 2 hari tu,pemenang akan mendapat hasil edit blog dari saya secara percuma..siapa yang tak nak blog diedit secara percuma ,?mestilah nak kan,

Tanpa melengahkan masa lagi,jom tengok hasil editing untuk blog cik nurul azieyan nama diberi,blog simple,ringan dan cepat loading,Memang simple orangnya tapi citarasanya tinggi,susah juga nak penuhi citarasa dia,tapi kita kena sabar je,


                      " Hidup umpama aiskrim,nikmatilah sebelum cair merupakan tagline bagi blog ni,bertemakan  purple dan pink merupakan warna pilihan bagi seorang gadis berumur 24 tahun ni,,tidak susah bagi saya untuk menepati citarasanya,

                             
Sila komen hasil editing saya ni kalau suka,kalau tak suka pun boleh komen juga,mana tahu saya leh menambah ilmu,daripada kritikan dan idea-idea anda,Nak tengok lebih lanjut ,klik sini

4 comments:

Yasmin Aris said...

bestnyee kena review. :D

✿A I N A A✿ said...

cantik!!! sangat2 cantik!!!!.. memang teror mngeditlah maz ni.. blog maz pun cantik sgt2!

butterfly said...

haha..bercita rasa tinggi..nmpk sgt mcm demand gile je akak kt kamu..hahaha

Iznie said...

cantik! pandai edit blog.. :D

Designed By Izzasakura