Breaking News

Senarai pemenang segmen 2 hari

Jom kita tengok siapa yang kena,,,sebenarnya saya tak sempat maklumkan kepada semua peserta,jadi peserta kena terjah sendiri ye bahawa segmen dah tamat,dan tak sempat untuk follow semua peserta ,nanti saya follow ye,disebabkan kesibukan melanda,mungkin esok ada hadiah lagi ,buat sesiapa yang tak sempat nak join tadi,maaf dah terlambat,Review blog akan dilakukan nanti mungkin dalam masa terdekat ni.

Terima kasih dan tanhniah pada yang dah berjaya.Terima kasih buat peserta yang sudi melibatkan diri dalam segmen ni walaupun segmen ni dijalankan hanya dalam masa dua hari sahaja,follower mencecah naik sehingga ke 200lbh,terima kasih,


1.Cabutan bertuah untuk no 2,4 dan 8,.tahniah(topup maxis/celcom )klik  sini untuk tengok no bertuah .
           2.Full edit blog dari hasil tangan cik maz untuk peserta terawal komen dan peserta no 23 klik sini untuk tengok no bertuah.
3.Header free/edit blog untuk peserta no 9  10 25 30  bergantung kepada owner blog,(ada kesilapan kat situ 9 10) klik sini
4.Review blog untuk peserta 12,13,

Bagi yang dah berjaya,sila add facebook ni untuk menebus hadiah anda,dan untuk edit blog ,

7 comments:

Nieyxzha Hassan said...

Wah..nieza terpilih..nieza dah pm ;)

butterfly said...

huhu..baru je berangan nk menang edit blog...dpt lg..yeayyyy...

Nieyxzha Hassan said...

tadi pm kat maya ape tah..bukan eh? izza sakura banyak tu..yang mane satu? fb nieza nieyxzha hassan... actually nak bagitau nieza tak pakai top up..nieza pakai line.. so takpe la...cabut lagi sekali..kasi kat org lain

don't publish

Anim Daim said...

terima kasih kerana memilih blog saya
hehhehehhe
paper pown saya doakan semoga awak berjaya menjadi bloger yang famous amous

permatabiru said...

thanks ekk..sy no 30..edit blog..nt sy pm.leh kasi email x?^-^

ina said...

alhamdulilah..ina dpt cabutan bertuah no 1 la..time kasih ye izara...ina dh pm kt fb utk menebus hadiah...nanti izara respon ye...

Ainaa Syafiqah said...

erm walaupown aien tak menang.. x pe.. thanks pada cik owner blog.. sbb ramai yang melawat blog aien..

Designed By Izzasakura