Breaking News

Art trade bersama Azzah said

Hai semua,

Ini adalah kali pertama saya ber -art trade atau bahasa ringkasnya mungkin bertukar-tukar lukisan dengan kak azzah said,lukisan kak azzah pun cantik dan comel.

Memandangkan saya pun masih baru dalam dunia doodling ni,harap akak azzah memberi bimbingan untuk saya hasilkan lukisan yang awesome seperti lukisan kak azzah,hehe,

Ini adalah doodle dari saya untuk akak azzah,

Warna merah dan hijau adalah permintaan dari kak azzah


                   

Macam mana ok tak?

Untuk singgah ke blog kak azzah sila ke sini

11 comments:

♥ Lia Abdillah ♥ said...

comel giler~!

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

perghhhh comelnyaaaaaaaaaaaaaaa.... ;D

Ain Nadia said...

Pergh , comel kenmain ,,

Diya Hanun said...

comel :D

Izza Sakura said...

Terima kasih semua

Asma Sah said...

Cute ,comel ,superb ! (Y) Two thumbs up .Tk pernah Asma' buat doodle ceggini .Tabik 60 kali .

Cik Kumbang said...

serius lawa dik
lukis n warna guna apa ni?

Izza Sakura said...

Kak kumbang"gne photoshop je huhu

Azzah said...

Cantik..ni balasannya..http://sayurlemak.blogspot.com/2013/07/art-trade-maya-izara.html

Nur Farahuda said...

comel (=

Aina Sofea said...

so cute laa :D btw , salam perkenalan :)

Designed By Izzasakura