Breaking News

Tempahan vector dibuka

Dengan ini saya telah membuka tempahan melukis vektor,

Untuk half body seperti di atas hanya RM10 SAHAJA manakala untuk full body RM15-RM30 mengikut kerumitan gambar.Cara pembayaran bank in/topup  celcom

          Anda hanya perlu memberi gambar yang bersaiz besar ,dan resolusi yang tinggi,syaratnya  anda perlulah membayar dahulu sebelum hasil lukisan disiapkan

       Antara vektor-vektor yang lain


             Untuk tempahan sila pm di fanpage Blog cik maz atau emelkan di damisya.maya@yahoo.com

8 comments:

Khamsi Abdullah said...

vector ni apa sebenarnye ye?

Izza Sakura said...

Vektor ni sjenis lukisan yg dilukis guna software cm potrait la tp bkn gne pensil

Nur Irdina said...

Vector pertama tu macam muka akak Yaya . Betol tak ? hehehe :D

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

wahhhh pandainyaa maz main dengan vector ni.. jeles2... huaaaaaaaaaa..

Khamsi Abdullah said...

Hai Sakura! Owh..baru saya tahu.. Nice! Kira cam kontemporari art jugak la ni kan.. Btw, saya minat sangat arts..xkisah arts jenis camne pon. Gud job!:)

Izza Sakura said...

khamsi,terima kasih ye,khamsi pun boleh belajar juga

Cik JariManis said...

wah...awesome kak! good luck untuk tempahan yg bru ni! =)

Lynn Damya said...

cantik dan harga berpatutan ! sgt berbaloi, haha saya reti tapi xtabah nak illust kan :D haha all the best !

Designed By Izzasakura