Breaking News

Doodle untuk Ainaa Roseberry

Semalam saya ada post mengenai doodle tu tak sangka pula cik ainaa ni berminat dengan doodle izza  ni,

Walaupun doodle saya tak secantik doodle akak nurdani,cci,dan akak cik dil,semuanya famous je kan

Tapi boleh lah kot sekadar nak mencuba je,hehe,geram trngok doodlers yang lain,comel-comel semuanya
   
      Doodle di atas adalah hak milik cik ainaa kita ye,seperti permintaannya,warna tema adalah merah jambu dan putih dan laptop toshiba

Harap cik ainaa terima la ye walau tak cantik,huhu,

Ok la inI saja entri untuk hari ni
                                                         
                                                  klik klik  AINAA



6 comments:

Ain Nadia said...

Comelnyaa.. nak jugak! Ceih hehe

Cik JariManis said...

weee...ayunya dia duduk..hehe...comel kak! >.<

Cik Kumbang said...

gadis melayu yg ayu hehe comel

miss fifi said...

comelnya :) Buatkan untuk Fifi satu bole? :3

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

huaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa comelnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... tenkiu syg!!

dear xila said...

alolololo innocent je muka dia hehe

Designed By Izzasakura