Thursday, July 18, 2013

Doodle hasil photoshop

Hai semua,huhu ,dah makin banyak la entri kali ni,malam ni nak pamerkan sikit hasil lukisan doodle dari photoshop ni,

Walaupun tak berapa cntik tapi saja nak bagi anda semua tengok,ini adalah 100% peratus hasil dari photoshop,kalau  dah pandai lukis doodle ,boleh buat business ni ,hehe

Kalau ada sesiapa nak ambil pun boleh juga,silakan,,tu pun kalau ada nak ambil.

Sebenarnya saya lebih suka hasil dari photoshop berbanding paint tool sai,sebab photoshop hasilnya agak "sharp" sebab kita bermain dengan pen tool,pen tool ni la yang susah sebenarnya tapi hasilnya memang cantik,

Paint tool sai pula kurang kemas sebab guna curve saja,dah la tangan saya ni kidal,hehe

Ni hasil lukisan doodle tadi,tapi bila dah praktis lama-lama ,dah jadi biasa,
                   


Jadi macam mana ye?harap dapat bagi pendapat anda semua agar sayadapat memperbaiki lagi hasil lukisan ni.

10 comments:

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

sgt2 comel! suka laaaaa.... buatlah kat ena satu.. tapi lappy ena Toshiba la... hehehhehehe

Izza Sakura said...

boleh je ena,nt pm kt fb bgtau doodle yg cmne ena nak,

Nadhirah said...

comey banget !! xD

Cik JariManis said...

bibir doodle akak ni mengancam lah..hehe...comel kak! :)

Puteri Kasih said...

comel la doodle ni :)

Ain Nadia said...

Comel!

^^eKaTiKaH^^ said...

atototo, comelnye.. ^_^

Lynn Damya said...

eh2, comel lah tu doodlenya. hehe..mmg betul, dh boleh buat bisnes dah (n_n)

Izza Sakura said...

Tq semua hehe

Mar Mansor said...

cute..teruskan usaha!!