Breaking News

Design pukal

Selamat petang semua,

Banyak masa dihabiskan di blog customer sampaikan blog sendiri pun terabai,

Entri santai-santai je hari ni ye,entri ni sebenarnya untuk menghargai customer yang menempah full edit blog dari saya ,di samping itu menambahkan trafik blog mereka.

Customer yang menempah ni hanya membayar RM10 untuk full template ,kerana ia adalah harga promosi.

Edit full blog dari Akak Mar Mansor



                                     Tema kuning dan pink color,nampak meriah,fun je blog ni kan,suka sangat,hehe

                                                         Design lama

                                    http://jnjikita.blogspot.com/


Full edit blog dari kak Aishah
                             

                 

Blog yang bercirikan tema santai,dan fun


Untuk menempah emelkan di damisya.maya@yahoo.com atau di Fanpage Blog Cik Maz@Maya Izara fb

4 comments:

Budak Kampung said...

comel la...suke sgt2 tgk

Cik JariManis said...

cantiklah kak...! yg atas tu suka betul sya tgok... :)

Nur Irdina said...

Semua comel seperti selalu ! :D

Maslinda Saidin said...

cantik....jemput ke blog saya. http://www.myheroibu.com/

Designed By Izzasakura