Breaking News

Doodles free hair

Selamat pagi semua,ada yang bertanyakan saya mengenai tempahan untuk doodle tu kan,untuk sementara ni saya rasa masih  belum bersedia untuk buka tempahan doodles tu,tempahan edit blog dan vector saja dibuka,

Memandangkan saya baru saja belajar melukis doodles ni,Kali ni doodle free hair pula hehe,



Macam mana ya?ok tak ke terlebih cantik?hehe

Nak buat gaya doodle tu agak susah sikit,ni terus lukis je,tak buat lakaran pun,semuanya dilukis mengikut mood,kalau mood ke laut,tak jadilah jawabnya,

Biasalah kerja melibatkan seni ni,kena sebati dengan jiwa dulu,banyak lagi kena praktis ni,dari segi kreativiti gaya doodle , kalau tak pandai nak gayakan doodle nampak kaku je,skin tone,shadow,banyak lagi kena belajar,

Jadi apa pendapat korang semua?



4 comments:

cik yaya said...

nice try :)
comel

Asma Sah said...

Macam Japanese je perempuan tu .Cute cute ;)

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

atotototo, comelnyaaaaaaaaa! suka2... hehehhee

Ain Nadia said...

Nice!

Designed By Izzasakura