Breaking News

Design blog Nadhira Collections

Selamat malam semua,yes,lega sikit tempahan dah siap,tinggal dua orang lagi customer ,ok design kali ni memang simple sangat dan juga  cantik kot,hehe,Untuk pengetahuan korang semua,blogshop ni menjual pelbagai tudung yang dijahit sendiri okay,jahitannya pun kemas,cantik-cantik semuanya kalau nak tengok jom la terjah sekarang kat sini nadhira collections ,Bisnes ni pun masih baru lagi,kualiti kain pun dititkberatkan.


                          
Memang simple je design kali ni kan, 2-3 hari je dah siap,so next design pula kena memerah otak untuk buat design blogshop yang kawaii gitu,doakan saya ye kawan-kawan,hehe

Tengok lebih dekat lagi Nadhira
Designed By Izzasakura