Breaking News

Perhatian kepada pemenang simple giveaway

Selamat pagi semua,maaf sudah jarang tak blogwakling disebabkan sibuk siapkan tempahan,blog ni pun tak siap diedit lagi.ada sponsor yang memaklumkan pada saya ada pemenang belum claim hadiah cth baju peplum tu,untuk pemenang tu saya harap korang dapat claim secepat mungkin ye dalam masa 2 hari ni kalau tidak korang takkan dapat hadiah tu,maaf ye

Ok la tu je.ni entri terpaksa,hehe sebab tu ayat pendek je

5 comments:

Qaseh Farra said...

best nye dapat peplum..hewhewhew..

Nurrul said...

Emm . ruginya yg menang tuh tak claim2 lagi hadiah... bgi Nurrul jela.. hehe :P

Diya Sesame said...

Ohya saya menang under category rando(perfume)..saya nak pm dya tapi kena add.smpai skrg dIA x approove

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

wahh wahh perubahan header dia.. hehehehe

Puteri Kasih said...

untuk keychain pun ada sorang lagi belum claim

Designed By Izzasakura