Breaking News

Next design

Hai semua,selamat petang,baru hari ni rasa dapat rehat sepuas-puasnya setelah semua tempahan dah selesai,blog ni pun dah lama ditinggalkan tanpa sebarang perubahan,Design baru untuk kak azee hana dan yayacraft,dah lama design tapi baru hari ni publish,hehe

   

Bahagian footer tu salah printsreen hehe

Tema akak azee ni sebenarnya arabic ,pink dan purple tapi tak nampak macam arabic pun,dan nampak cam lebih ke arah purple aje,eh iye ke?


Tengok sini



Banner kak azee,memang cun sangat kan,hee

Lepas ni design blogshop pula,ramai pula yang menempah ni,k bye

5 comments:

Nurrul said...

comelnya !! purple blog sama dgn Nurrul punya.. :)

Izza Sakura said...

tq nurul

Condoriano said...

Cantik warna purple blog tu. Muka perempuan bertudung purple tu agak menakutkan juga lol.

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

ooouuuuuuhhh comelnyaaaa.... memang pandai la maz edit.. wahhhhh

Nur Irdina said...

Tetap cantik macam selalu .. Seronok jugak kalau banyak yang tempah kan hehe

Designed By Izzasakura