Breaking News

Review blog cik kumbang

Cik kumbang nama diberi,
Merah bintik hitam pilihan hati,
Orangnya baik berbudi pekerti,
Kalau tak percaya,tanyalah dia sendiri,

Hehe,pantun untuk akak cik kumbang,kalau rajin harap dibalas ,dan sila terjah dan follow cik akak kumbang ni ye
Apa istimewanya dekat blog cik akak kumbang ni?yang menariknya sebab akak ni ada buat freebies macam2 ada,seorang pakar coding juga ni,template yang dia design cantik dan kemas lagi,Kalau yang menempah sila la tempah kat akak ni,memang puas hati sangat


Tengok design blog dia pun lain kan,mesti la pakar template ni,ok la,sesiapa yang nak menempah untuk bloglist layout ,ni boleh inform kat pge akak ni https://www.facebook.com/BelogCikKumbang,harga murah aje,

3 comments:

Nur Irdina said...

cantiknye blog dia kan . pandai dia hias :D

syaewewwie abdull said...

jom komen entry sya yang ni , sya masuk contest komen terbanyak .. jom tolong :)

http://elsaulfahdotnet.blogspot.com/2013/04/blogging-contest-by-tumtumshop.html

cik kumbang said...

alamak cik kumbang xpandai pantun2 :p
thank you for the review nnt cik kumbang promote izza pula ye :D

Designed By Izzasakura