Breaking News

Design blogshop yang kawaii


Akhirnya siap sudah mendesign blogshop untuk dua orang rakan yang bekerjasama dalam membuat bisnes,muda lagi tu ,selamat berjaya ye,kagum dengan semangat dengan dua orang sahabat ni,sejak sekolah menengah lagi dah ada cita-cita nak buat bisnes online.Tengok kat sini  http://amilynshop.blogspot.com/.Terima kasih sebab sudi menempah dengan saya.Semoga bisnes anda akan berjalan lancar

Tema yang dipilih kali ni ialah blog kawaii dan comel,kalau blog dah kawaii mesti barang pun comel-comel je kan jadi pada sesiapa yang suka barang kawaii lagi comel ni boleh la tempah kat Amilyn Shop ni

Untuk pemilihan header tu semuanya 100% dari saya,ada juga customer yang bagi sikit idea,
posted from Bloggeroid


t

2 comments:

cik kumbang said...

wow kreatifnya
keep it up dik :D

Mira said...

thanks sis memenuhi citarasa sy ;)

Designed By Izzasakura