Breaking News

Pertama kali

Entri sedih buat pertama kalinya bila ada seorang rakan blogger mungkin juga peserta Simple Giveaway saya ni bertanyakan mengenai  cara pemilihan pemenang untuk simple giveaway saya yang tengah berlangsung ni"saya pun dengan spontannya menjawab secara jujur..awak tak baca entri ke?...dot...dot,.dot  dia pun membalas dengan perkataan,,.sombong nak m...mpus...(maaf perkataan belakang tak boleh sebut)


Inilah kali pertama saya kena macam ni dalam dunia berblogging ni,sedih rasa hati,bukan sebab nak marah,tapi entah la mungkin salah saya juga ,
Kepada blogger tersebut,
saya minta maaf andai terkasar bahasa dengan awak ok,


Saya tak nak mention nama awak sebab saya tak nak memalukan awak,biarlah saya seorang je yang tahu. Pada semua peserta simple giveaway ,saya minta maaf tak sempat update link korang lagi
Dan terima kasih kepada kak cci sebab bagi calendar ,comel je,baru sampai tadi.

Ok la tak ada mood untuk bercinta dengan blog hari ni,SEDIH...

9 comments:

aLia aLi said...

hm .. takpe la. bg saya dua2 salah .. sbb dia tanya . sepatutnya awak jawab elok2 .. dan dia pon tak sepatutnya maki org :D

Mazelina Zaini said...

alolo jangan sedih k , perkara mcm tu kena hadapi dengan tenang , biasalah , dunia blogging ;) so , lepas ni kalau somebody tanya lagi , you jawab habis terbaik dah k ;) cheer k dear

Izza Sakura said...

Ok2 tq,hehe,tak apa

PILOT LOVER said...

alahai.. xpew lah.. take it as experience.. lepas ni kene lebih berhati-hati ye ..keep smile girl ^_^

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

tak mengapa maz, mungkin maz tgh perasaan terganggu kot masa tu... jadikan hal ini sebgai pengajaran dalam hidup maz dan hidup kita semua... =)

Puteri Kasih said...

takpelah salah faham tu seringkali terjadi..kadang kala cara kita berkata-kata boleh membuat orang lain terasa. Just anggap ni small matter je yer. SMILE ^_^

Izza Sakura said...

Tq puteri,it^s okay:-)

Sabrina SA said...

sabar ye, kak :D

Sabrina SA said...

sabar ye, kak :D

Designed By Izzasakura