Breaking News

Designer blog yang awesome

Salam sejahtera semua,maaflama tak update blog ,tengah siapkan dua blog lagi,

Kat sini saya ada listkan designer blog yang awesome.kalau korang nak tempah boleh je refer blog dorang,bayaran pun tak adalah mahal kot.
Sebenarnya ramai blogger yang menawarkan pakej edit blog ni tapi untuk template yang elegance gitu,kebanyakkannya blogger yang biasa dengan coding dan photoshop ni pandai buat,saya ni budak baru belajar so ilmu tu kurang sikit bab design ni

BLOG AYU
Tekan BLOG AYU atastu untuk pergi ke blog beliau,kak ayu ni pandai design blog,semuanya cantik dan sangat kemas.

jiakreatifelt
Akak jia ni pandai bermain coding dan rajin juga mengedit blog ni kan,bila buka je blog dia,mesti design lain2,untuk sesiapa yang sukakan design yang lain daripada yang lain tu,boleh tempah kat akak jia ni ok,mengenai bayaran tu saya tak berapa tahu sangat,heh

cik kumbang
Akak ni pun pandai mendesign jugak,semuanya cantik-cantik

ok itu je lah,kalau nak cari lagi,boleh lah cari kat pak cik google ye.
Sekadar penyeri entri untuk hari ni sekian lama tak berupdate

3 comments:

siti zawiah said...

tq share..

cik kumbang said...
This comment has been removed by the author.
cik kumbang said...

Thank you dik sbb review blog akak kum2 kui3 :)

akak dah letak blog adik dalam BloglistCikKumbang
under blogger tutorial :)

http://cikkumbangbanner.blogspot.com/

Designed By Izzasakura