Breaking News

Next design

Selamat petang,kali ni dapat tempahan dari blogger mailey jailey minta designkan blog,sebenarnya tema awal dia beauty  and the beast,tapi bila dah siap semua,tiba-tiba jadi tema lain pula,ok nasib baik tuan blog dia suka,


Blog ni dulunya telah diedit oleh zuhri so puas la juga ni bermain dengan coding,pening kepala,malas semua pun makin bertambah la nampaknya,dengan GA lagi,


Simple sangat design kali ni,idea dah tak ada,nak tengok lebih jelas klik sini MAILEY

6 comments:

Nur Irdina said...

pape pon tetap cantik =)

NUR HAFIZAH said...

cantik header tu :)

Nasuha said...

Pandai awk edit blog...sy tak brpa pndai sngt edit blog....tgklah blog sy tak comal..huhu

CiK Bella said...

Comel la tu :)

cik azLyzah⊙.☉ said...

Cantik lah dear ;)

CikPelangiSenja™ said...

bukak lagi ke rempahan edit blog ?
kalau bukak boleh tak inform saya di chat fb.. https://www.facebook.com/nurulasyikin.cikekin

Designed By Izzasakura