Breaking News

Tutorial edit html baru

Tadi masa tengah mengedit blog customer terjumpa pula benda ni,rupanya new design untuk edit html,cara dia biasa je,cuma coding dia tersembunyi so kat sini saya tunjuk cara nak buat ok .

Klik dekat dropdown warna hitam kecil macam anah panah tu


Lepas tu korang akan nampak tulisan biru tu kan,so yang tu lah coding template html korang dan edit blog korang macam biasa,

8 comments:

CiK Bella said...

tula, pelik kan.
tadi ptg Bella tengok dah brtukar -,-

butterfly said...

oohh..begitu..haha.
baru je akak nak belajar edit2..haha

Aimi Wardina ♥ said...

thx, boley fhm skit2 :')

Nur Irdina said...

sebenarnye sangat menyusahkan bagi dina.. sebab entah kenape bile nak search perkataan je dia tak keluar... pastu kene dropdown banyak kali.. haishhhh,,

Suka Cantik Suka Sihat said...

tu la sangat menyusahkan...

cik pena II said...

huhuh..fenin kefala...huhu...

Maisofia Nasir said...

Thanks for the tutorial :)

little sist said...

so mknanye kalau nk search coading tu kne expand dulu la coading tu baru jumpa??

Designed By Izzasakura