Breaking News

Hebatkah kolagen?


Selamat malam semua,dari utara sampai selatan,timur ke barat semuanya bercerita pasal kolagen kan,apa hebatnya kolagen?ok sekarang saya pun tengah mencari kelebihan kolagen n jadi kalau ada sesiapa yang pernah try kolagen ni,boleh share yek.

Sebenarnya terdetik di hati,nak cuba try kolagen rumpai laut mentah ni sekarang ni macam-macam masalah kulit,bila jerawat dah hilang ,muncul pula ruam badan,pernah juga minum susu tapi tak berkesan pun,mungkin sebab cara pemakanan yang tak betul ataupun sebab cuaca yang panas sekarang ni.Bibir kering

Kelebihan kolagen ni untuk menurunkan berat badan,pembaikan sendi,melembabkan kulit,dan sebagainya.Banyak sebenarnya kelebihan kolagen ni .Taip je kat google berderet je kan,dari muka gelap tukar jadi cerah..lelaki pun boleh guna kolagen ni
posted from Bloggeroid

2 comments:

amir rofie said...

Thanks for sharing info pasal kelebihan kolagen. Harap you jumpa apa yang dicari. My wife pun cari benda yang sama untuk kegunaan sendiri dan kalau ada rezeki untuk berniaga juga.

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

ada yg ckp rumpai laut xda kolagen.. ada try tp kejap je

Designed By Izzasakura