Breaking News

Resepi ayam masak masam manis

Berkesempatan juga untuk saya update blog hari ni,memandangkan blog yang diedit pun hampir siap,hehe,kesibukan melanda buat seketika sebab ramai juga la nak tempah edit blog,

Kepada peserta simple giveaway ,minta maaf sebab lambat update link korang,Malam ni update entri tentang masakan bagi korang terliur sikit,sikit je tak banyak pun,masakan ni memang rugi kalau tak cuba.


Bahan
Ayam,cili padi,sos life,sos tiram,bawang merah besar,bawang putih ,limau nipis,

Arahan,
1,Goreng ayam terlebih dahulu

2.Panaskan minyak,tumiskan bahan2 tadi

3.Letakkan ayam  digoreng tadi serta sos tiram,sedikit garam/gula.biarkan sehingga kuah agak pekat
 dan last sekali perahkan limau nipis ke atas masakan tadi,nikmatinya dengan penuh selera

4 comments:

cik azLyzah⊙.☉ said...

Wahhhh...simple dan rase mcm naak try jugak :)

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

simple je, boleh buat time tengah lapau ni.. terima kasih share maz... ^~^

Arol Mubin said...

Mudah dan nampak sangat menyelerakan! Okay, tetiba jek rasa lapar. Hehehe! :D

Cik Aida™ said...

aida rase lapaa la pulak >_<

Designed By Izzasakura