Breaking News

Blog izza berwajah baru

Selamat malam semua,

Perasan tak perubahan pada blog ni?cepat kan design berubah,bukan tak cantik design lama cuma kurang puas hati sikit,jadi saja-saja ubah selera tukar design yang lain dari yang lain,



Memang design kali ni memerlukan kesabaran,bukan mudah nak hasilkan template yang macam ni,kemahiran dalam photoshop pun amat penting bagi menghasilkan warna-warna yang cantik,nasib baik dapat manfaatkan tuto ps yang ada,

Tema kali ni adalah pink soft tapi bukan warna suram,dan tema hitam,

Ok la it  tu je,harap korang suka design baru ni k,,

12 comments:

Iha Zaliza said...

Makin cantik dan kemas, suka tengok :)

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

sangat2 cantik!!!! wahhhhhh

Izza Sakura said...

trima kasih iha zaliza,eh kemas hehe?sy tgok cm mkin serabut pulak sb byk hiasan,

Puteri Kasih said...

makin cantik la dear..puteri berkenan sangat. very sweet pink ^_^

Izza Sakura said...

hehe,tq ainaa,& puteri kasih,ala bse je pun,hehe

cik yaya said...

wah comel..pandai dear buat ^_^
pink ^_^

cik kumbang said...

cantik dear :)

syafqa akmal said...

cantiknya blog nie..

shasha yacob said...

ada tak tutor buat tempplate2 macam nihh, haiyaa dah lama carik

Izza Sakura said...

Syafqa: thank u,shasha :lau ad mse sy buat ye

Anim Daim said...

santik sangat
tp mata akak nie pedih sangat pulak sbb pinki sangat kot...

shasha yacob said...

okay, saya tunggu tau . heheh :)

Designed By Izzasakura