Breaking News

Design template barbie style

Selamat petang semua,

Sudah lama tak menjenguk blog ni kan,kali ni adalah tempahan dari kak diyana untuk blogshop beliau,terima kasih kepada kak didiey sudi memberi peluang untuk saya walaupun saya design lambat hihi.

Blog ni dah lama design sebenarnya tapi hari ni baru publish.huhu

Saya namakan template ni template barbie style sebab warnanya yang agak cute,dan pink barbie with diamond gitu,hehe, sangat soft warnanya,

Ok la jemput follow dan shopping moping di blog akak didiey ni DIYANA

Template ni RM20 ringgit tetapi harga dinaikkan sedikit kepada RM30  untuk blogshop,topup/bank in..

Untuk tempahan sila emel di damisya.maya@yahoo.com atau tinggalkan mesej di fanpage saya.

10 comments:

Diya Ariana said...

wahh rezeki izz la.bnyk tempahan masuk :D
lepas ni blanje kitaorang smua k..heheh

Izza Sakura said...

tq,hehe,belanja burger boleh la,

cik kumbang said...

nice :)

Cik Bella said...

comel :)

Galaxy_Hany said...

wah cntik blog kamu skrang..Tahniah..

najiah shaharain said...

cantik n kreatip!!!!:D

cik yaya said...

wah..comel la awk buat dear :)

Fatin Hazwani said...

Comelah :)

Nur Irdina said...

Design akak sentiasa comel . Tengok blog akak pon dah tau :D :D

diyana abdullah said...
This comment has been removed by the author.
Designed By Izzasakura