Breaking News

Pendapat anda tentang blog ni?

Hai semua.selamat malam

Izza nak tanya sikit mengenai pendapat anda mengenai blog izza yang tak seberapa ni.
Izza rasa cuma penggunaan seo agak kurang ,teruk juga seo blog ni,entri pun kurang juga sebenarnya.

Anda rasa apa yang kurang mengenai blog ni ye?

Adakah korang akan berasa gembira bila datang blog ni ?



Adakah korang akan senyum seperti bayi di atas?hehe




Adakah korang rasa nak marah je bila datang blog ni?grrrrrr...



Adakah korang rasa sedih bila datang blog ni?

Jadi boleh kongsi ya,apa yang korang rasa boleh memantapkan blog saya ni.

4 comments:

cik yaya said...

wahblog izza..makin meriah..'
cantik..yaya suka warna blog ni..terang jer bijik mata melihat..tak la ngantok.. :)
combination warna yang sepadan ^_^

Galaxy_Hany said...

ok menurut sye lah kan..Lebih baik entry tu perbanyakkan lgi tpi jgn asyik update entry about hasil yang awk edit blog je..Nak entry berbeza..Ok.Jgn mrh dengan comment sy..

Izza Sakura said...

Yaya tq .Galaxy hany it ok,memg ada entri yg brguna tp mungkin awak terlepas baca,pasal kecntikan ksihatan n peljaran jugak tq 4 ur cmment

Nur Irdina said...

Blog ni cantikkk sangat . Tapi kalau boleh , akak cube letak link hover . baru pengunjung dapat bezakan link dengan ayat biasa . Hehehe :D

Designed By Izzasakura