Breaking News

HTML Color codes

Hai semua,

Ini adalah color code atau kod warna yang penting terutamanya untuk yang suka tukar design blog ,permainan warna ni penting sebenarrnya jadi dengan baik hatinya saya kongsikan sedikit kod warna dan nama kod tersebut,





Mudah kan nak cari warna yang sesuai,sebab setiap color contoh orange ,ada nama-nama yang tersendiri, serta kodnya boleh guna cara ni,supaya tak pening memikirkan warna yang sesuai ok,hehe

Tapi ni cuma warna yang terang,untuk warna yang soft boleh lihat lagi di sini color codes

5 comments:

Nur Irdina said...

saya reka border blog tu gune photoscape je . photoscape pulak takde tempat kod . ade warna suruh pilih-pilih je . macam mane ye ? :D

#saya tak boleh download photoshop.

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

thanks share maz.. lepas ni bolehlah rujuk kat sini je sebab dah nampak warna2 yg ena minat.. hikhikhik

Mohd Hakim Faiz said...

Sangat menarik

Izza Sakura said...

Irdina boleh je sb wrne dy sme lbih kurg je

Puteri Kasih said...

lepas ni nak cari colour code..puteri cari kat sini je :)

Designed By Izzasakura