Breaking News

Pemenang segmen headerku comel

Hai semua,kini tiba masanya untuk mengumumkan senarai pemenang untuk segmen headerku comel,ada 12 hadiah,seorang satu la ye,hehe.

Pemenang ditentukan mengikut entri menarik ,dan random org,


 1. http://umikasum.blogspot.com/2013/06/segmen-headerku-comel.html            


Mesti kenal dengan pemilik header ni kan?karya seni cik yumida ni memang menakjubkan,header pun lukis sendiri ni,memang cantik sangat,sesuai dengan maksud yang ditafsirkan di sebalik keanggunan ,kelembutan doodle tu,hehe
Yumida memenangi hadiah... Topup RM10 emel Didiey( 
 tiera_dee87@yahoo.com )






Siapa sangka ada juga blogger lelaki yang kreatif kan?Pemilik header ni merupakan peminat tegar moto Gp tu,tahniah ye,
Topup RM10 emel (  tiera_dee87@yahoo.com )



Haa cuba tengok header akak ni simple je kan?tapi kenapa dia boleh menang?Jawapannya sebab entri dia menarik dan bertepatan  dengan maksud header beliau ,

Casing phone emel(nurulain_rahimin@yahoo.com)



Entri menarik,dan anda memenangi casing phone,emel di sini (nurulain_rahimin@yahoo.com)

Topup pm wanie( syafniee@gmail.com)

Topup emel di sini syafniee@gmail.com)




Topup maxis RM5 emel (syamimisaidi@yahoo.com )



Random org
No yang bertuah untuk random org 4 orang akan mendapat brooch dari yaya,
iaitu no 1,4,7 dan 9, cek no kat sini

Sila contact cik yaya 

Untuk yang dapat topup tu sila bagitahu topup maxis/celcom dan..bagi link entri korang kepada sponsor




8 comments:

Yumida Huda said...

alhamdulillah
thanks izza
tahniah juga pd pemenang lain

Farah Arina said...

tahniah . :)

Shazillah Sani said...

tahniah kepada pemenang..^^

Munauwaratul Lailinnur said...

Alamdulillah... :') tahniah buat semua...

cik kumbang said...

tahniah kepada pemenang
semua header cantik2 & kreatif :)

Mimie Najib said...

alhmdulillah..terpilih juga untuk dapat brooch.. =)

tahniah juga buat mereka yang lain.. ^_^

S.K.A said...

Alhamdulillah :) trima ksih byak2..he3 skrg pn tgah lyan live motoGP..

Puteri Kasih said...

tahniah kepada semua pemenang :)

Designed By Izzasakura