Breaking News

Tuto:Cari kod nuffnang

Selamat petang

Tutorial ni atas permintaan cik aisyah,

1. First daftar dulu,dah daftar?,sila login di sini nuffnang

         


2.Paparan ni akan muncul dan klik bahagian My Nuffnang


3.Bahagian blog manager tu ada nama blog korang n tekan button kecil tu,

4.Klik kat manage my blog


5.Tekan kat add a unit

6.Jenis-jenis iklan nuffnang,tengok anak panah tekan button kecil tu.



7.Lepas dah klik button tadi,akan muncul kod nuffnang yang ada border warna biru,sama juga untuk skyscapers dan yang ketiga tu

Gud luck,,

6 comments:

Sabrina SA said...

thank you :D

MystoryPic said...

hai Izza...... salam perkenalan dari saya... MSP

Saya pun daftar nuffnang... tapi jarang check akaun nya..... hahaha

xila xotmy said...

baiklah hihi

Siti Nooryanawati Mohamed said...

Lepas akaun dah jadi Gliterrati tu, kita x perlu tukar kod nuffnang yang lain kan? Huhu...x berapa expert lg pasal nuffnang ney...

Then tiap kali kita update entry pun, kita x perlu tukar kod tu kan? Hihihi...

Tq in advance (^^,)

Siti Nooryanawati Mohamed said...

Eh sorry, tiap kali kita update survey pun, kita x perlu tukar kod tu kan? Hihihi...

Izza Sakura said...

Aah norsyazwani tkprlu tukr kod dh

Designed By Izzasakura