Breaking News

Maksud cpuv(NUFFNANG)

Semalam hantar tiket kat nuffnang ,baru je reply tadi ,ini antara jawapan yang nuffnang bagi,so pada sesiapa yang masih baru dalam dunia blogging ni,boleh cuba baca dan fahamkan ok

CPUV adalah singkatan cost per unique view.Bagi kempen cpuv,pengiklan memilih blog yang mereka ingin untuk mengiklan berdasarkan beberapa faktor seperti demografi pembaca blog anda,perlunya unit iklan.keahlian eksklusif dan ketersediaan unit iklan .Iklan-iklan ini membayar mengikut jejak pembelian pengiklan dari blog anda yang akan dapat melihat iklan yang unik .

Iklan ini tidak memerlukan mana-mana pengguna untuk mengklik ke atasnya untuk memdapatkan bayaran.


Wah sangat senang nak faham kan.jadi pada sesiapa yang tak faham mengenai nuffnang ni boleh hantar tiket ke nuffnang ok,jadi nuffnang akan tahu samaada blog korang wujud atau tak

EH..EH  entri semalam tu update sikit,update blog lagi bgus update tiap hari ok,dalam seminggu tu mungkin  2 entri ke,mengikut kelapangan masa tapi lagi bagus update tiap hari,


NOTA CUTE♥UPDATE GUNA TABLET,SANGAT SUSAH


Masih dlm proses edit blog,penat

5 comments:

Nur Irdina said...

Mak dina tak bagi buat nuffnang ni semua... Sebab masih kecik. :(

Memang susah.... Same la macam dina... Tablet je la tempat bergantung nak berblogging :''''(

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

thnks for da info

Nurul Faiz said...

penerangan yang mudah untuk difahami :)

harumanvee said...

assalamualaikum ... saya jarang tgk nuffnang ... oooh camtu rupanya ... thanks

Zamrud said...

saya pun hantar ticket kenapa nuffnang, tanya kenaga blog sy x dapat CPUV.

jemput baca jawapan nuffnang kt blog sy:

http://pbssainsonline.blogspot.com/2013/03/reply-letter-daripada-nuffnang-tentang.html

Designed By Izzasakura