Breaking News

Mencari sponsor(DITUTUP)

Disebabkan segmen yang pertama gagal mendapat sambutan,mugkin disebabkan hadiah pun biasa-biasa sahaja jadi hari ini saya membuka peluang pada sesiapa yang boleh sponsor pelbagai barangammungkin blouse ,dress,peplum dan tshirt ,phones cases topup dan sebagainya

Pada sesiapa yang nak sponsor boleh pm di sini  maya izara

Kelebihan untuk para sponsor ni ialah
Akan mengembangkan perniagaan online korang
Menambahkan followers
Menaikkan trafik .

Jadi jangan lepaskan peluang ni ye...

ok itu je entri untuk hari ni memandangkan minggu ni agak busy sikit.

6 comments:

Nurul Najihah said...

oke najihah PM nanti yeee ~

Yayaa Azami said...

Kalau review blog + bloglist oke x ?

Izza Sakura said...

Erm lau bkaitan blog xambil.maaf yup.yaya

-effa ayub- said...
This comment has been removed by the author.
-effa ayub- said...

hye..still mencati sponsor ker ??
me willing to sponsor sedikit sebanyak..insya Allah...

1.detox foot patch (white n gold)..
2.dua buah novel
just hope to get more follower on my blog and pages :( hihi

give feedback dgn komen dekat my blog ok utk komfom ..terima kasih..hope approve lah ye :D

Izza Sakura said...

Sdh tmat maaf

Designed By Izzasakura