Breaking News

Nuffnang oh nuffnang

Tengok tajuk macam nak buat lagu pula,bercerita pasal nuffnang tiap-tiap hari duk tengok benda tu'ada apa pada nuffnang?memandangkan earning pun naik sikit so merajinkan diri la untuk hantar tiket kat nuffnang,alahai punya la fikir soalan apa nak tanya kat nuffnang ni,dah la dalam bi tu.jadi berjaya la hantar tiket tanya mengenai BE

Pihak nuffnang pun reply dengan panjang lebarnya,full english pula tu,tak apa janji faham sikit hehe,


Semalam baru hantar tiket,try guna bahasa melayu pula,baru tadi nuffnang reply,wah dorang cakap bahasa melayu tu hehe,tak percaya?cuba la hantar tiket kat nuffnang yup,

So kali ni nak bagi tips sedikit dari penerangan pihak nuffnang dan juga entri kak shida

1.Pihak nuffnang cakap tak semestinya blog yang mencapai trafik yang tinggi tu dan famous tu boleh dapat earning banyak dari nuffnang,sebenarnya tu bergantung pada berapa banyak orang klik kat iklan kita.jadi walaupun trafik tak tinggi tapi boleh dapat earning yang banyak.

2.Jangan amalkan klik fraud

3.Tips dari kak shida pula,kena update entri selalu lepas dah update entri ,update survey pula .Survey tu kena update tiap2 hari tapi sebelum tu kena lah update entri dulu ye .

4.Update blog dalam seminggu 4entri takpun update tiap hari

Saya blogger baru so banyak lagi yang nak belajar mengenai nuffnang ni,kalau salah tolong betulkan,


Macam biasa,guna tab ni memang susah nak upload gambar yup,

Nota sedih♥♥
Masih dalam proses mengedit blog yang ditempah,busy...?

3 comments:

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

nak update seminggu 4 kali?? makaihhhhh... mane sempat.. huaaaaaaa

nini said...

nini pon tak sempat.....tapi curi masa....tapi bw tak sempat sangat =(

lorlipop said...

hehe..update seminggu sekali pun boley :P

Designed By Izzasakura