Breaking News

Sesi bermanja dengan sai...

Eh tajuk pun nak gempak juga kan,hehe,ni bukan sesi bermanja dengan pakwe ye,,no no no,sebenarnya dalam hati ni dah mula terdetik rasa cinta ,dan saling sayang menyayangi dengan sai ni,tapi sai buat tak tahu je kan,hurm nak buat macam mana ,bertepuk sebelah tangan katakan...

Nak tahu sai tu apa?hehe paint tool sai lah,,bila jumpa je mana-mana blog yang ada vector ke apa terus je terjah,,keinginan nak belajar buat vector pun dah mula wujud,tapi disebabkan sikap yang tak bersungguh-sungguh,benda tu terhenti di tengah jalan,

Bila mood datang,baru terasa ingin melukis..tapi guna paint tool sai je la paling senang,photoshop memang susah bila kena guna pen tool.sampai sekarang pun tak faham2 juga

Ok ni pelakon aaron kwok ,sila tengok gambar sebelum dan selepas,memang dah buruk dah kan
                                                                         before
after
Masalah pembedahan hidung,dah berapa kali duk usik2 hidung,hehe,dan jadilah camtu,adui buruk bebenor la,tapi tak apa ni percubaan pertama

Gambar lukisan tu pun tak jelas kan
Rasa seronok pula buat vector ni,tapi kesabaran dan ketelitian diperlukan bagi menghasilkan lukisan yang super wow,,,,,,,

4 comments:

nini said...

hehe..comel dah...tinggal tang idong je nak kena bagi cantek sikit lagi...=D

Izza Sakura said...

Hehe btul tu nini,idung dy tk mncung la

Sherlyanna angiela Martin said...

tag.. http://sherlyanna-angiela.blogspot.com/2013/03/alyaa-najlaa-giveaway.html

Nur Irdina said...

Wah dah jadi dah lukis tu.. Cantek!

#dina ni tangan batu... Apeeee pon tak boleh buat hehehe

Designed By Izzasakura