Breaking News

Next design done

Ok taip laju2,theme:kelabu dan bunga rose

Blog ni pernah diedit oleh nabila medan tapi adik ain ni minta tukar sebab pink sangat katanya,so kita mix la kelabu dengan pink rose,hope u like it ok

Agak susah sebab template ni template denim tapi recycle semula koding,dan akhirnya siap

tengok sini ain nadia


main post sidebar


                                                               footer


                                                                   banner,simple right?

Imej assalamulaikum tu tak tau kenpa tak boleh remove ,dah try macam2 cara dah...
Ok itu aje entri hari ni bye

3 comments:

Arya Addin said...

Siriesly .. sangat comel !

Nur Irdina said...

Comel comel!!

Khairun Neiysa said...

boleh tak buat tuto cara tukar footer untuk simple template...

Designed By Izzasakura