Breaking News

Wajah baru ........



Selamat petang semua,setelah beberapa hari memerah otak,maka keluarlah idea, untuk mendesign blogku yang buruk ini,hehe,,

Agak sedikit susah pada mulanya kerana si lappy yang comel ini telah diformatkan ,segala bahan-bahan dan ramuan yang telah terkurung dalam lappy telah dikeluarkan maka tuan punya laptop ini terpaksa menunggu dan menunggu untuk memuat turun photoshop selama 20 jam,,,ya 20 jam,,,,,,,,

Tidak sanggup rasanya,namun berbekalkan azam yang kuat,akhirnya dapatlah juga download photoshop cs5 ni,,

Berbalik pada tajuk di atas,bukan senang nak mencari tema yang sesuai,tapi akhirnya dapat juga design blog ni hasil tangan sendiri,Untuk bahagian header,sedikit tidak kemas bukan?ok pedulikan saja,hehe,,

Latar belakang pula saya hanya memilih latar warna yang lembut,agar pengunjung blog selesa melihat keseksian blog ni,ahakss,,,,,,,,,,,,

Bahagian sidebar agak bercirikan taman dihiasi dengan bunga ros,simple saja bukan?

Sedikit pembaikan perlu dilakukan lagi,namun saya tidak punya masa sekarang,maaf saya tidak pandai bermadah,Harap sesiapa yang membaca entri ini faham apa yang saya cuba sampaikan

Ok bye,,,,,,,,,,,,,

8 comments:

ANa Ahmad said...

wah nice blog die :)

NUR HAFIZAH said...

lawalahh blog ni . pndai design . tahniahh :D

zulaika zulkifly said...

comella dear , jelez kita ;)

Anis Hayati said...

cntek blog :)
cm mne awk design ek ?

Izza Sakura said...

Anis cm bse je tp sebb template je lain thanks semua

Nur Irdina said...

Waa blog ni cute plus cantek.... Header pon kemas je heee... Mane dapat bunga bunga untuk letak tepi header tu ye? :-)

Izza Sakura said...

Irdina.tu guna shape kat photoshop

Nur Irdina said...

Tolong ajar macam mane nak buat boleh? Tu pon kalau sudi :-):-)

Designed By Izzasakura