Breaking News

Design blog Aisyah

Selamat petang

Aisyah ni newbie juga,baru berblog tahun ni,bayaran 20 ringgit jadi template kenalah cantik,Ingatkan aisyah ni tua sikit dari saya,rupakan kitaorang sebaya,hehe

Mula-mula berbincang tu,aisyah nak template warna hijau lembut,teal dengan purple ,tapi akhir-akhir tu tukar jadi oren hijau ,tapi tukar lagi dan akhirnya memilih warna oren purple,jadi betapa susahnya saya sebagai seorang designer ni memenuhi kehendak pelanggan.

Memang bukan senang,aduh rasa nak berhenti buat design pun ada.
Setiap kali buat design,macam ni lah kerja saya,bila dah buat,then kena tunjuk kat customer,memang rasanya bazir masa juga,tapi apakan daya,tinggal 3 blog lagi kena buat ni.



Pening juga fikirkan kombinasi warna yang menarik dan akhirnya berjaya juga

Tengok sini 

Follow dia sekali ye

         

3 comments:

Haruno Hana 하나 said...

rasanya dah ok :)

aisyah ismail said...

mmg dh ok sgt, suka design dy..thanks izza sakura!

Hariz said...

Agak-agak design kat blog profhariz.com boleh? Hiks

Tips Buat Duit dengan Blog dari Seminar Denaihati

Designed By Izzasakura