Breaking News

Tiba masanya untuk mendedahkan identiti sebenar


Salam sejahtera semua .urm ramai kan di antara korang yang tak tahu siapa saya,cuma tahu nama kat blog je kan ,gambar tuan blognye tak ada pula terselit tergantung kat mana-mana,hihi

Saya pun dah lama berblogging dari tahun lepas lagi tapi tu la mungkin belum tiba masanya nak dedahkan gambar tuan empunya blog ni,hihi malu katakan

Kalau ada yang perasan bahagian about me di sidebar saya ada menaip indigenous semelai people yang bermaksud saya bukan muslim,saya kaum asli semelai jadi minta maaf la yek pada yang rajin2 tag saya ajak join segmen bagai tu ,saya akan tengok dulu hadiahnya apa baru saya join.jangan cakap saya sombong pula sebab tak nak join ,

Mungkin agak janggal bagi korang mendengar perkataan kaum saya tu tapi harapan saya agar korang hormat saya juga ye,saya pun manusia.sama macam awak-awak semua yang comel belaka ni.

Kalau ada soalan apa-apa mengenai saya,silakan tanya..jangan malu meow2 yek,

Selamat berkenalan semua...

12 comments:

PILOT LOVER said...

lah ye kew.. naz baru tahu..hehe
btw kita tiada beza..hanya manusia biasa...heheh ^_^

cik yaya said...

la yeke??
cik yay atak baca biodata awk lg la..
ingatkan awk muslim ^_^ btw nice to know u izza

Izza Sakura said...

Thanks u yaya n naz hehe

Nana Liena said...

tak kisah pun..hehe..tapi tak pernah lagi jumpa masyarakt macam izza..hoho.. nanti letak la gmbar,kampung ke..nak juga kenal budaya korang..hoho

Nur Irdina said...

selama ni saya pon nak tanye sis pasal agama sis . sebab entri-entri sis takde "Assalamualaikum" . Hihi . papepon, sis pandai jugak bab bab blog ni . celik IT . lagi pandai berbanding saya . :D

Izza Sakura said...

Hehe memg la ,

ezyra daniel said...

haii....nice to know u :)

nurulazieyan said...

la..yeke..hehe..akak pun baru tau.. :)

Filzah Azzahra said...

Sekurang-kurangnya saya ada kawan daripada kaum lain :)

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

Okay, selama ni saya ingat Maz muslim.. maafkan ena selama ni.. serius kalau ada buat maz terguris hati ke sebut hal sensitive

cik kumbang said...

*senyum* :)

Izza Sakura said...

Cik kumbang senyum tk perlu kata apa2,heheeh

Designed By Izzasakura