Breaking News

Design blog lagi

Biar gambar menceritakan segalanya,malas nak menaip.hehe,


                                                   Header -dah berapa kali duk tukar2,hehe

                   Tema awal blog kak zie ni sebenarnya hijau+pink tapi tiba-tiba jadi pink+kelabu pula,
post title and border di sidebar..Perhatian ye jangan pilih sidebar yang cmni,memang hampir putus asa bermain dengan coding dan photoshop bagai,huhu,

Footer yang sangat simple je



Actually blog ni maybe campur blogshop dan personal kot,mula-mula untuk background blog sebelum diedit warna purple dark,ditambah dengan header pun purple so blog dia pun agak gelap+kusam+tak bermaya hehe jadi saya pun dengan baik hatinya tukar semua biar nampak elegant gitu,barulah bersesuaian dengan tema blog kak azie ni,


AMARAN ye,design di atas adalah hak saya,jadi jangan cuba meniru karya orang lain,gunakanlah karya anda yang tersendiri.itulah namanya titik peluh kita sendiri kan,,kan ,,

bye

10 comments:

Filzah Azzahra said...

wah. rezeki akk edit blog skrg nie bertambah2 Nurul tengok. Alhamdulillah. Succes Always kak :)

Izza Sakura said...

tq filzah

veesandii said...

boleh beritahu saya kat mana nak dapatkan icon comel / code utk sidebar , post dan header satu set ?

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

wahh wahh, makin mantap perniagaan maz.. keep moving forward ye.. hehehe

Izza Sakura said...

Tq ainaa

adzairdawati makdara said...

wahhh cantekkkkkkkkkk

Izza Sakura said...

Tq kak mdra

cik kumbang said...

keep it up dear
1st try mmg susah dik :)

lama2 kompem superb :)
btw nice design :)

Nana Liena said...

guna denim template ke? hehe..cantik juga..bagus2..ada bakat

Izza Sakura said...

Nana bukan guna minima template actually sme je template dua ni tp len coding dye

Designed By Izzasakura