Breaking News

Freebies icon menu tab dan header

Kali ni nak buat freebies untuk menu tab,sesiapa yang malas nak buat,boleh je ambil freebies ni tapi bagitahu  dulu kat komen ok..


                                              Size 200x50 ,,boleh adjust ok,cuma ada dua colour je,hihi.

Untuk dapatkan imej gambar cuma save image as n download  kemudian tulis la pape yang nak letak kat menu tab tu ye,,

Yang ni header..
size 900x500

save image as n download 



7 comments:

m!ss s!mPLe said...

saya ambik header no 2 tu erk .. :D .. thnx ..

Izza Sakura said...

ok2 silakan

Cik Aida™ said...

comel comel je semua tuu ^^

Alya Humaira' said...

mohon kebenaran.. saya ambil freebies nombor 1.. =)

Izza Sakura said...

Ok2 ambik semua hehe ,

Ain Nadia said...

Ambik yea

~Nor Arena~ said...

salam....saya amek 1 ye.....

follow yer....
http://arenamuslimah.blogspot.com/

Designed By Izzasakura