Breaking News

Blogger yang tidak jujur?

Selamat pagi,ni sebenarnya entri ringkas dan bermakna juga la bagi saya.Kebanyakan sekarang ni ada juga blogger yang menipu.

Guna gambar orang lain lepas tu cakap tu gambar diri dia sebenar.Nampak sangat dia tak yakin pada diri dia kan.

Sama la dalam fb tu,berlambak gambar perempuan yg cantik molek padahal dorang ambil pic kt internet lepas tu buat fake profile picture.

Lelaki yg tengok pun mula lah berduyun nak friends dengan dia.Jadi untuk para wanita jadilah diri sendiri,tak payah nak tiru preity zinta ke,Rani mukrjee(betul ke ejaan nie,hehe) ,

Cik abang yg kacak ,yang comel,jangan terpedaya sangat bila tengok gambar perempuan yang cantik ye.

Tak untung mana pun kalau menipu ni,kecantikan itu sebenarnya datang dari hati dan perwatakan bukan pinjam gambar orang lain,buat mcm gambar sendiri.

Lebih baik jadi cm saya nie,hehe.BLOGGER MISTERI la konon.

P/s:TIDAK DITUJUKAN KEPADA SESIAPA,HANYA UNTUK DIRI SENDIRI SAHAJA~

10 comments:

Fendy said...

setuju2...

Izza Sakura said...

Hehe.btul2.tq

Adilah Asari said...

pantang nmpak dahi licin..laju je cik abang nak komen..haha..yang si si adik manis pun dok sakan menipu..

Danee said...

setuju sangat . kekadang bila kita da tegur pun dia still kata tu gambar dia sedangkan kita kenal org dlm gamba tu

Sally Yatiey said...

Betul2 :) Just be yourself ^_^

Kila Lala said...

ade jugak ye di kalangan blogger nie... ingat kat fb je. macam2 betul la

NUR HAFIZAH said...

pernh jumpa blogger mcm ni . gambar semua sama jenis je . haha

nini said...

hehehe....mungkin dia berangan nak jadi cam dalam gambar yang dia tunjuk tu sebab tu ngaku tu gambar dia...hehe

Izza Sakura said...

Hehe.yla kot.

Izza Sakura said...

Nini,memg la dorg nak gmbe yg cntik je

Designed By Izzasakura