Breaking News

Header untuk Aya

Ingat tak segmen 2013 hari tu?so seperti yang dijanjikan pemenang nya akan ,mendapat header iaitu aya ,sebenarnya ada kesilapan sikit kat sini,orang lain yang dapat header ni madihahdaisy tapi orang lain pula nak minta,tapi takpe benda dah siap,so bagi free je ,


Aya mintak header yang simple dan bertemakan purple dan hitam,sebenarnya agak susah juga sebab tak pernah buat pun header mix purple dengan hitam ni tapi takpe saya sahut cabaran header so jadi lah header camni lah hasilnya ,buruk ke cantik,terpulang pada pandangan korang tersendiri,walaupun simple je tapi kemas kot,

Tagline aya iaitu Ayafinger collection ,bila dengar je perkataan collection ni,tiba-tiba rasa macam dia buat bisnes online je,betul tak Aya?Part yang paling susah sebab aya ni mintak ada icon comel n takpyah ada gambar,
             

Over kan design ni,huhu,macam design kad kahwin pula kan,padahal design header je kot,,,saya tampilkan sedikit kelainan supaya orang lain boleh bezakan design saya dengan web designer yang lain,susah juga nak buat ni


OK bagi la apa-apa pun pendapat korang mengenai header design terbaru ni,Kepada aya ,sila  ambik header ni ,save image as ,then upload ,kalau tak sesuai dengan lebar blog tu,just tell me ok,klik open new tab,untuk dapat size sebenar,then save image as

14 comments:

Nisha Nisrina said...

Cantiknya!! *jeles*

Izza Sakura said...

trima kasih,hehe,bse je kot

Miss Ary ✿ said...

cantik =)

misse nadh said...

cantik :D

Arya Addin said...

TQ..aya amek yer .. bukan online bisnes pon .. just my tutorial collection ;) .. thanks sangat maa..
May Allah Bless you girl

Nur Madihah said...

oh, saya dapat topup saja eh?

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

di tag

http://dyshasahhir.blogspot.com/2013/02/my-blog-giveaway.html

Yumida Huda said...

cantik la header tu..pandai buat..nice

follow sini...jemput ke blog

http://umikasum.blogspot.com/

fatin aziz said...

cantik sangat..pandai wat header..:P

fatin aziz said...

cantik sangat..pandai wat header..:P

✿A I N A A✿ said...

kyaaaaaaaaaaaaaa cantiknyaaaaaaaa... berfantasi!!!

Cikgu Norazimah said...

comei..cikgu azie follow kamu..jgn ler segan2 follow cikgu azie http://cekgunorazimah.blogspot.com/

Izza Sakura said...

Dah flow ckgu

irsah imihar said...

Salam.. cantik dan simple. I very loike :-)

Jika ada design template blogger boleh submit juga di http://blogr-template.blogspot.com/ . Free aje tak perlu upload. banyak design terbaru di gallery.

Harap dapat membantu designers Blogger kita...

Designed By Izzasakura