Breaking News

Pilihan untuk tempahan

Selamat pagi,ni bukan untuk tempahan baju ye tapi tempahan untuk blog sahaja.

Sekian lama saya menutup tempahan ni.mungkin minggu depan saya akan buka,saya cuma nak terangkan pakej untuk korang pilih supaya senang nanti saya nak penuhi permintaan korang.

Saya tak nak charge lebih sebab takut korang tak puas hati dgn design saya,maklumlah saya tak pandai sangat dan masih belajar lagi.

Di sini,saya sediakan pakej A dan B.

PAKEJ A(untuk header)
1.scrapbook header-RM10
2.Header fun +cute-RM5
3.Simple header-RM5

PAKEJ B(Pilihan font)
1.tulisan bercorak-RM5,
2.tulisan shiny-RM10
3.Tulisan gradient-RM5
4.Tulisan 1 huruf lain warna-RM10

Harganya mengikut kerumitan design tu sebab tu ada yang 10ringgit.

Ok tu je,

8 comments:

ANa Ahmad said...

mesti terer ni bb mengedit.. hehe nanti nak tempah 1 la hehe ^^

Izza Sakura said...

Yke?hehe boleh2.xdla pndai sgt

Puteri Kasih said...

wah mesti ramai yang tertarik menempah camni :)

✿A I N A A✿ said...

Teruskan berjaya!!!!! hehehe bukan senang oo nak edit blog ni.. kalau ada yg kata mahal lag, xtau la an an

Izza Sakura said...

Hehe.yla kot

Izza Sakura said...

Tq ainaa,murah je.xna ambk mahl2

Nisha Nisrina said...

Hai.. ^_^ Kalau ada masa, jemputlah join Segmen saya :)

http://hadiahbintangjatuh.blogspot.com/2013/02/segmen-nisha-nak-follow-korang.html

Intan Akma said...

wah pandai nye awak ;)
balas kunjungan disini Follower #450

Designed By Izzasakura