Breaking News

Makeup blog

                  Selamat malam semua,tadi tiba-tiba terajin pula nak makeover blog,Sementara orang yang menempah tu bayar,so terfikir pula nak buat design baru,Ramai juga yang tempah tapi dorang pula yang tak respond,Design kali ni bertemakan biru sebenarnya tapi mix la dengan colour lain,takut nanti jemu pula kan,so amacam ok tak wajah blog ni?

Saya tak nak terlalu banyak sangat hiasan nanti jadi berat pula blog saya kan,tengok header pun simple je supaya nanti korang selesa dan senang nak datang sini,kan ,Siapa yang tak suka dengan blog comel,simple ,loading pun cepat,saya pun suka dengan blog yang simple ni.

Oklah,kalau rajin,bagilah komen ye,yang baik ke buruk pun takpe,mana tahu saya boleh design lagi lebih cun daripada ni nanti,

7 comments:

natasyapink said...

lawanye blog. ahah, banyak pulak 'kan' dye. hehe

siti zawiah said...

dah comel..:)

✸Maizatul Nurirwane Idr✸ said...

http://softness-self.blogspot.com/2013/02/short-segmen-by-nurirwane-miwaa.html jemput join, letih 60 hadiah!

Izza Sakura said...

trima ksih,hehe

Kila Lala said...

comel sgt blog awak.... thumbs up!

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

comel je.. blink2 blue lagi

✿A I N A A✿ said...

wahhh macam2 design blog yang maz buat... hebatlah maz ni... sgt2 cantik!

Designed By Izzasakura