Breaking News

Tips merawat muka berjerawat.

Selamat petang,selalu juga kan saya share tips kecantikan ni,saya rasa lebih baik share benda yang bermanfaat daripada benda personal.

Tips ni dah share berapa kali dah sebenarnya tapi tak apa la kita review semula.

Basuhan beras.
Ambil basuhan kedua,kemudian basuh muka dengan air beras tu.SIAP!

Air limau +tepung jagung/tepung susu.
Perah air limau ni lepas tu gaul dengan tepung susu & campur dgn madu.Lepas tu letak dalam peti sejuk.Buat macam masker tiap malam,tapi buat setiap hari baru nampak berkesan,jadi hasilnya muka korang jadi berseri-seri,tak berkedut,licin dan lembut.

Jerawat dan segala kegelapan dan kesuraman di wajah pun hilang.

Cara ni berkesan tau,sebab dlu muka saya pun berjerawat teruk sangat.tapi bila dah guna petua ni,jerawat & parut hilang.

Jangan lupa cuba ya.

4 comments:

Puteri Kasih said...

tips yang berguna..sesiapa yang ada jerawat leh la mencubanya :)

Danee said...

dua2 petua pling simple . kalau air beras tu pun boleh memutihkan muka ... now nak try yg masker pula la ..thankss ^^

Izza Sakura said...

Hee boleh je danee

S.A. said...

A good tips untuk kulit berjerawat...untuk mudah boleh cuba produk NOUR AIN

Designed By Izzasakura