Breaking News

Tempahan dari Filzah

Selamat petang semua,baru hari ni berkesempatan update blog,maaf pada pengunjung blog yang tinggalkan jejak kat shoutbox dan komen tu,saya tak dapat balas jejak korang semua ye,disebabkan terlalu busy,nak update pun tak sempat,

Kali ni saya menunaikan permintaan dari salah seorang rakan blogger kita,Filzah azzahra,untuk mengedit blog beliau,tahniah pada filzah sebab beliau ialah orang yang pertama mendapatkan servis edit blog dari saya ni yang masih lagi dalam proses memantapkan hasil design saya,Tempahan dari filzah ni sebenarnya full template

                                                                      Header
Beliau minta designkan blog bertemakan pink+hijau,simple je kan header ni tapi cantik,am i right?sebab yang paling utamanya bila pegunjung datang blog kita,benda utama yang dorang tengok mesti header,sebab bila header comel je,dorang stay lama kat blog dan rasa nak datang lagi,hehe,

                       
                                                                   Banner gif
Tengok,orang yang menempah pun ada banner,tuan yang editnya sampai sekarang pun takde banner lagi,hehe

                                                   Bahagian footer,super simple tapi cuns...cuns ke??hehe



                                                 Tab menu,pink dan ada icon butterfly

Camne?cantik ke comel?harap beliau suka hasil design saya yang tak seberapa ni,saya budak baru belajar,

    Nak tengok lebih terang lagi bersuluh sila klik sini http://sayaeesya.blogspot.com/

Yang paling penting loading ringan ,comel ,cun ,yehhh..........penat pun tak habis lagi buat benda ni,

8 comments:

~didiey~ said...

kiutlah.. :)

Izza Sakura said...

thanks didiey,hehe

Nieyxzha Hassan said...

Wah..pandai edit blog :)

Yumida Huda said...

cantik la banner..pandai betul sis buat..

tenku butang said...

Hai.. done singgah n follow d sini.. sudi2 lea follow mine back yea.. =) tQ.. senyum selalu.. =)

http://tengkubutang.blogspot.com/

http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

(follow mana2 pun bole.. nk follow dua2 pun ok.. heee.. tQ dear..

✿A I N A A✿ said...

wahh comelnyaaaaa... bgus2, teruskan bisnes edit blog ni.. untunglah reti main edit2 adobe photo ni.. sob sob sob

Izza Sakura said...

Tq kak,:-)

Izza Sakura said...

Tq hehe.sis ea?xpe2 ala seng je buat gne photoscape.

Designed By Izzasakura