Breaking News

Ost Setia Hujung Nyawa:Sastera kupu-kupu

Selamat petang semua,kali ni nak review lagu ost Setia hujung nyawa,ramai yang addicted dengan cerita ni,kenapa?adakah sebab jalan ceritanya yang romantik gitu?adakah sebab pelakonnya?yang pasti peminat tu je yang tahu,Saya bukanlah peminat cerita ni pun,tapi  disebabkan ramai cakap cerita ni best,so try je tengok,tapi macam tak best je??


Dari budak kecik umur tadika sampailah pakcik-pakcik,makcik-makcik semua duk menghadap tv tengok cerita ni,,,jadi tak hairanlah la bahawa drama ni mencatat rating tertinggi,mungkin.........

        
                                                            Sangat serasi kan?

Lagu ni berkumandang yang dinyanyikan oleh Mimie Haris bila tengok cerita ni,tapi rasanya belum diputarkan di radio lagi kot,
                                         
Sastera kupu-kupu

 Betapa kelam buat aku tak termampu
Di manakah mentari
Yang dahuli disisi

Betapa kejam bila sayapku kau patah
Tubuhku pun melemah
Diriku pun merebah

Sakit ini
Adalah Setia yang tak pernah kau mengerti

Berharap kasih moga engkau mampu memahami
Walaupun bukan sekarang
Bahagia menjelang

Berharap kasih moga engkau mahu untuk bersama
Andai musim pun berubah
Dirimu kan datang

Aku si kupu-kupu
Hinggap di kuntum hatimu

Lagu: Manusia Puteh (NAR Publishing SDN BHD)
Lirik: Buddhi Hikayat (NAR Publishing SDN BHD)  
                            
Enjoy,maaf youtube tak dapat pula nak upload

3 comments:

✿A I N A A✿ said...

ena tak pernah layan cerita ni.... hukhuk...

Nieyxzha Hassan said...

Cerita ni best!^^

Ecah Shaimi said...

best..ecah pon suka lagu ni..1st dengar lam citer mimpi cinderella

http://violetungupurple89.blogspot.com/2012/12/sastera-kupu-kupu.html

Designed By Izzasakura