Breaking News

Kisah tika mula berblogging

1.Eh ,hebatnya dia.ada blog tu.erm kita pun nak buat blog juga lah.

2.Minta tolong kawan editkan blog.

3.Blog ada 3.kemudian delete dan delete atas sebab sedikit kesilapan,akhirnya ni lah blog yang kekal.

4.Bila nampak rama-rama ,hujan salji turun bagai kat blog orang lain.kita mula duk cari tuto.,tak sejuk pun blog tu kalau letak salji,letak la matahari .negara kita kan malaysia.mana ada salji bagai ni.

5.Tak tahu nak tulis entri apa.bahasa pun tunggang langgang.

6.Addicted dengan blog.menghadap laptop 24 hours,ish2 siapa la tu.

7.Mengharapkan simpati orang lain komen dekat blog kita.Nak tahu paling banyak komen ?Dapat 1 je.

Alkisah semasa berblogging yang sangat tragis .lebih tragis daripada cerita Ombak dipukul rindu.

11 comments:

Choi•Minhoヅ™ said...

ahah, comel je kisah mula blogging awk. ;)

Lyeen De Syifa said...

ahhaha...comel..kita punya kisah permulaan blogging yg sama..:Dtu sbb kita syg blog ni sbb dr mula jaga dia smpi la skrg..

Izza Sakura said...

Tq hehe.

Izza Sakura said...

Thanks lyeen:-D

Anis Hayati said...

lebih kurg lah tu dgn kita :))

Nurul Faiz said...

lebih kurang sama tapi tang edit blog tu buat sendiri sebab suka cuba2. hehe. biasa la. mula2 berblog dulu kena la promote blog kita supaya org baca seterusnya meninggalkan komen :)

Wee Zawiah said...

sama la kita ... sibuk nak cantikkan blog lbh dr buat entry yg umph ... hahahaaa

Wak Gelas™ said...

salam yee, GA wak yg mana satu? dua2 dh tammat yee.., cerr ko check balik

Izza Sakura said...

Ok wak,

Nurul Filzah said...

ehh, sama mcm kita lah kak :))

Izza Sakura said...

Eh yke dik.hehe kebetulan.

Designed By Izzasakura