Breaking News

PENGUMUMAN!

Selamat malam,minta maaf ya pada semua yang da invite Segmen Ga ,saya tak boleh join disebabkan sedikit masalah.

Saya update guna fon je,ni pun update kat emel. Nampak sangat nak minta simpati,hehe.

Sebab tu saya tutup tempahan.Nanti bila semua da ok.saya akan kembali design blog dan blogwalking,join segmen

1 comment:

✿A I N A A✿ said...

mesti screne fon maz besar kan??? ena memang tak puas kalau edit melalui fon.. kalau lappy berslh pun, ena rehat dari berblog

Designed By Izzasakura